Diensten

Topsport Programma

Van voetballers die voor Masterboys kiezen wordt verwacht dat zij bereid zijn 101% te leven voor hun sport. Open staan voor coaching, zich houden aan voedingsvoorschriften, hun lichaam goed laten onderhouden en gestructureerd leven door op tijd naar bed te gaan. Voetballers van Masterboys Management moeten een reclame zijn naar de buitenwacht toe

Persoonlijke en gezinsbegeleiding:

Persoonlijke begeleiding: Masterboys maakt met het talent een individueel plan waar de sporter kan aangeven waar hij begeleiding bij nodig denkt te hebben.   Gezinsbegeleiding: Indien er problemen zijn in het gezin van de sporter wordt dit geanalyseerd. Een talent ontwikkelt zich optimaal, zodra hij zich bevindt in een rustige en stabiele omgeving.  Persoonlijke en gezinsbegeleiding wordt verzorgd door Stefano van Delden. Van Delden heeft ruim 12 jaar gewerkt als jongeren- en maatschappelijk werker voor de moeilijkste doelgroep. Hij heeft een aantal jaren een zorgkantoor geleid voor jongeren met een geestelijke beperking.

Fysieke begeleiding:

Een goede mentaliteit en een sterk lichaam bepaalt mede het succes van de carrière van een voetballer.    Sportvoeding : De juiste voeding is voor een (top)sporter essentieel om optimaal te presteren en te herstellen, tijdens en na de wedstrijden en trainingen. Daarnaast speelt (sport)voeding een belangrijke rol voor fitheid, een energiek gevoel, optimale lichaamssamenstelling (groei en ontwikkeling) en een goede weerstand. Diëtist Sam Gabriel van FitFood Diëtistenpraktijk ondersteunt op een positieve wijze de componenten die belangrijk zijn voor de (top)sport leefstijl. Hierbij hoort er een persoonlijke dieetplan, waarbij rekening gehouden wordt met de wedstrijd- en trainingstijden en culturele achtergrond.

Fysiotherapie: Een voetballer moet zijn lichaam goed onderhouden. Masterboys coacht haar voetballers door dagelijks oefeningen te doen voor het slapen gaan en wekelijks naar fysiotherapie te gaan. Fysiotherapeut Jeremy Verbauwen houdt de ontwikkeling van de voetballers goed in de gaten en indien zij willen wordt er een individueel behandelingsprogramma gemaakt.

Carrière planning:

Wat wil je als voetballer bereiken? Wat is de beste weg die een voetballer kan belopen? Een succesvolle carrière hangt niet alleen af van het talent van een voetballer. Welke keuzes moeten er continue gemaakt moeten worden? Masterboys ondersteunt haar voetballers om de juiste keuzes te kunnen maken.

Contracten / Transfers:

Masterboys heeft een groot en hecht netwerk in de Eredivisie en in de KK.Divisie . Indien de voetballer naar het buitenland wilt, dan wordt er gekeken naar welke partner hierin het beste kan bemiddelen. Een sporter wilt sportief en financieel het maximale uit zijn carrière halen en Masterboys ondersteunt dit volledig.

Financieel en Fiscaal Advies:

Wij coachen onze voetballers over hoe zij het beste kunnen sparen, beleggen en omgaan met hun inkomsten. Dit doen wij door de voetballers te adviseren, begeleiden en het beschikbaar stellen van ons netwerk. Zo helpen wij ze bij het inschatten van de gevolgen van bepaalde keuzes. Voor onze voetballers verzorgen wij de administratie en de belastingaangifte. Wij werken samen met mevrouw Fatma Degirmenci, zij is werkzaam voor Administratie- en Advieskantoor Ranu. Deze specifieke samenwerking heeft als doel dat onze voetballers ten alle tijden voldoen aan de administratieve verplichtingen en geldende wetgeving omtrent de fiscale zaken van onze voetballers. Onze samenwerking biedt ons de mogelijkheid om de professionaliteit van de voetballers te waarborgen, doordat ze kunnen vertrouwen op professionele hulp.

Juridische begeleiding:


Voor onze voetballers hebben wij indien nodig gespecialiseerde juridische ondersteuning in huis.