Over ons

Stefano van Delden is de grondlegger van Stichting Masterboys Management. De stichting coacht en begeleidt talentvolle voetballers bij betaald voetbalorganisaties (BVO’s). Dit wordt gedaan met behulp van deskundig advies van professionals in verschillende vakgebieden.

De stichting wordt geleid door Stefano van Delden. Van Delden is meermaals onderscheiden voor zijn werk (jongst genomineerde Amsterdammer van het jaar, winnaar van de Baanbrekerprijs van de toenmalige minister Vogelaar en winnaar van de Award ‘AGIS zorgverzekeraar jong talent’) en dit is alleen nog maar meer motivatie om zichzelf steeds te blijven ontwikkelen.

Stefano van Delden heeft in het verleden met diverse zaakwaarnemers samengewerkt. De maatschappelijke insteek van Van Delden kwam niet overeen met de wijze waarop zaakwaarnemers over het algemeen te werk gaan. Hij heeft zijn eigen pad gekozen en is sinds 2015 actief als zaakwaarnemer en bij de KNVB als intermediair geregistreerd. 

Visie:

Het is prachtig, uitdagend en stimulerend om talenten te begeleiden. Vaak zijn het creatieve voetballers met lef en pit, die er niet in slagen om geheel zelfstandig de top te bereiken. Door deze spelers intensief te begeleiden en te ondersteunen met hun randzaken, proberen we ervoor te zorgen dat ze zich volledig kunnen focussen op hun sport. Vaak gebeurt dat in samenwerking met ouders of een partner. Door een geschikt topsportklimaat te creëren, kan Masterboys haar talenten optimaal ondersteunen om hun voetbaldroom alsnog te verwezenlijken.  Daarnaast hecht Masterboys er veel waarde aan dat spelers hun studie afronden en professionals zijn op én naast het veld, daar wordt extra begeleiding voor geboden. 

Masterboys krijgt maandelijks aanmeldingen van voetballers die zich willen aansluiten. Dat is heel begrijpelijk, want er is veel behoefte aan de vertrouwelijke en persoonlijke begeleiding die Masterboys biedt. Echter zullen er selectief spelers worden aangenomen om zo een zo hoog mogelijke kwaliteit te blijven bieden.

Bovendien is Masterboys een organisatie met een christelijke insteek. Dat betekent dat het geloof en gebed hoog in het vaandel staan. Om die reden wordt tien procent van de inkomsten gedoneerd aan kerkgemeenschap De Rots.    

—  Breng een tiende deel naar de Here, uw God, op de plaats die Hij zal kiezen als zijn heiligdom en eet daar het tiende deel van uw koren, uw jonge wijn, uw olijfolie en het eerstgeborene van de runderen en schapen. Het doel van het geven van de tienden is u te leren God altijd de eerste plaats in uw leven te geven.’ Deuteronomium‬ ‭14:23‬ ‭HTB‬‬ — 

De afgelopen jaren heeft Van Delden 45 transfers succesvol afgerond.

Stefano van Delden, meer dan een zaakwaarnemer.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met Stefano.